top of page

Produksjon av din animasjonsfilm

Trinn 1: Introduksjon

Vi starter alltid prosessen med å ta en samtale om ditt behov, målgruppen du ønsker å nå med filmen din, og hvilket budskap du ønsker å formidle. Under denne samtalen prater vi også om eventuelle preferanser du måtte ha, spesielle ønsker, dine muligheter og ønsker knyttet til å gjøre deler av produksjonsjobben selv, og andre ting som måtte være relevant.

Stemmeleggere

Her kan du høre 

En fortellerstemme, og karakterer som snakker, bidrar til å tydeliggjøre ditt budskap. 

 

Stemmer kan du enten lese inn selv eller få hjelp av våre tilknyttede stemmeleggere.

Hvis du ønsker å benytte andre stemmer enn de som er tilgjengelig via oss, finnes det flere stemmeformidlingstjenester, som kan benyttes ved produksjon av din film.

Eksempler på stemmeformidlingstjenester:

Dersom du velger å lese inn stemmer selv anbefales det at du bruker en ekstern mikrofon, tilknyttet din opptaksenhet (pc, mac, telefon, etc.). Lydopptaket må også gjøres i standard lydformat (WAV, WMA, AC3, MP3, AIFF, FLAC, AC3, AAC, AMR). Videre anbefaler vi at lydopptaket gjøres i mono.

Husk å lese inn stemmer i rolige og stille omgivelser uten eksterne støykilder (vifter, trafikkstøy, musikk, etc.)

Når vi i Levendestrek mottar dine lydfiler blir disse gjennomgått og redigert for å oppnå ønsket produksjonskvalitet og format. For at det endelige resultatet skal bli så bra som mulig er det fordelaktig at vi mottar minimum 3 komplette lydfiler, som grunnlag for redigeringsarbeidet, for hver stemme som skal brukes i filmen.

(Mann 01)

(Mann 02)

(Kvinne 01)

(Kvinne 02)

bottom of page